Dhomë Dopio

Dhomat tona janë moderne dhe shërbimi ynë është bashkëkohor. 25 – 40 Euro (mëngjesi i përfshirë).

Dhomat tona komode dhe mikëpritëse janë të pajisura me aparate televizive satelitore, garderobë, ajër të kondicionuar, tavolinë shkrimi, internet free, ballkon me pamje nga deti.

Për fëmijët 3 -12 Vjeç 1/2 Pagesës.
Për çdo krevat shtesë çmimi rritet 5 Euro!

null

Ajër i Kondicionuar

null

Televizor

null

Telefon

null

Wi-Fi

null

Tualet

null

Tharëse Flokësh